Retur produse

Retur produse

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Completezi Formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/ cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură, sau daca produsul a fost spalat si reambalat. 

Nu se acceptă returul produselor din categoria Maternitate si de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

In maxim 10 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Pentru trimiterea coletului exista 3 variante:

1.Trimiteti coletul la aceeasi adresa de unde a fost livrat prin curier rapid, ales de dumneavoastra. In aceasta situatie o sa achitati dumneavoastra curierul la trimiterea coletului.

2. Puteti prezenta fizic produsul la adresa noastra. Oradea, str. Ivanyi Odon, nr 3.

3. Ne solicitati noua sa facem cerere in numele dumneavoastra, pentru ridicarea coletului, situatie in care o sa beneficiate de costul de transport conform contractului pe care noi il avem incheiat cu societatile de curierat. In aceasta situatie costul de retur este 16 lei.

Suma returnată nu include cheltuielile de transport in situatia in care am ales variant 3. Suma returnată este formată strict din contravaloarea produselor si se achita intr-un cont bancar. Nu exista posibilitatea ca suma sa fie returnata ramburs.

Exista de asemenea posibilitatea de a efectua un schimb de colete, in situatia in care se doreste un produs de o alta dimensiune, decat cel comandat, sau schimb cu un alt produs disponibil in stoc. In aceasta situatie costul schimbului de colete costa 18 lei.

Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi refuzat.

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

• – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului

Livrare gresita

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Costurile de retur și de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de www.prichindel.ro.
www.prichindel.ro nu va prelua produse returnate în următoarele condiții:
1.        coletul sau conținutul acestuia prezintă leziuni datorate transportului la returnare;
2.        coletul a fost expediat cu plata la destinatar; (fara a exista un acord in prealabil).
3.        coletul a fost expediat cu specificare de ramburs.

Coletul este proprietatea celui care expediază până la momentul preluării de către destinatar.

În situația în care clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare și ulterior returnează partial comanda, acesta va suporta costul de transport conform tarifului de transport prezent pe site.

Produse de tip comandă specială: personalizate sau efectuate dupa masuratorile clientului NU pot fi returnate.

Returul produselor se face la adresa:

SC Loricons SRL

Str Ivanyi Odon, nr 3, Oradea

  Produsul a fost adaugat in cos