Livrare produse

Livrare produse

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Prichindel

Livrare prin curier

Tarifele percepute pentru transport și ambalare sunt prezentate mai jos.

Livrarea se face PRIN CURIER RAPID - timp de livrare 1-2 zile lucratoare, pentru comenzile intrate pana la ora 13,00 (în durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independente de voința noastră sau a societății de curierat cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, perioade aglomerate cum sunt perioadele de sarbatori si perioadele atipice ex.pandemii, cand timpii de livrare depind mult de gradul de incarcare al curierilor).


-  17 lei ---pentru comenzi cu valoarea pana la 250 lei inclusiv
-    0 lei ---pentru comenzi peste 250 lei
________________________________________

La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării pe AWB sau să refuzați primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, nu se pot lua în considerare.


Sesizari privind continutul coletului se pot face pe mail contact@prichindel.ro in maxim 24 ore de la primirea coletului.
________________________________________

ATENȚIE ! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societățile de curierat cu care firma noastră are contract. Pentru expedierea prin alte societăți de curierat contravaloarea taxelor cade în exclusivitate în sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii. În această situație plata comenzii se face în avans prin OP.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

  Produsul a fost adaugat in cos