Livrare produse

Livrarea comenzilor     

 

Comenzile plasate pe www.prichindel.ro  au valoare contractuala insotite de confirmarea de comanda.

 

Tarifele percepute pentru transport și ambalare sunt prezentate mai jos:

 

Livrarea se face PRIN CURIER RAPID - timp de livrare 1-2 zile lucratoare, pentru comenzile intrate pana la ora 14,00 (în durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independente de voința noastră sau a societății de curierat cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, perioade aglomerate cum sunt perioadele de sarbatori si perioadele atipice ex.pandemii, cand timpii de livrare depind mult de gradul de incarcare al curierilor).

 

Livrarea la domiciliu:

19 lei  pentru comenzi cu valoarea pana la 500 lei 

  0 lei pentru comenzi peste 500 lei

Tariful de transport valabil pentru coletele cu greutate mai mare de 5 kg sau/si cu marimea unei laturi a coletului mai mare de 50 cm costul de transport este de 38 lei Clientul va fi informat inainte de trimiterea comenzii cu privire la perceperea acestui tarif.

 

Pentru comenzile livrate prin Easybox Sameday 

11 lei indifferent de valoarea coemnzii

 

La primirea coletului clientul are responsabilitatea de a verifica integritatea ambalajului. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării pe AWB sau să refuzați primirea și plata coletului.

Totodata daca la livrarea produsului sunt semnalate deteriorari majore ale ambalajului produsului clientul trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare avarieri/pierderi sau deteriorare impreuna cu agentul firmei de curierat, si sa pastreze un exemplar. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, nu se pot lua în considerare.

Sesizari privind continutul coletului se pot face pe mail insotite de poze pe contact@prichindel.ro in maxim 24 ore de la primirea coletului.

 

ATENȚIE! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societățile de curierat cu care firma noastră are contract. Pentru expedierea prin alte societăți de curierat contravaloarea taxelor cade în exclusivitate în sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii. În această situație plata comenzii se face în avans prin OP.

 

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) si va fi atasata in contul de client sau se va trimite la solicitare pe mail-ul indicat de client,  nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia.

 

  Produsul a fost adaugat in cos