In aceasta perioada departamentul de relatii clienti lucreaza de la distanta. Va rugam sa ne adresati intrebarile despre produse sau comenzi doar in scris: contact@prichindel.ro

Livrare produse

Livrare produse

Comenzi plasate pe www.prichindel.ro,

Tarifele percepute pentru transport și ambalare sunt prezentate mai jos.

Livrarea se face PRIN CURIER RAPID - timp de livrare 1-2 zile (în durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independente de voința noastră sau a societății de curierat cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.) De asemenea in perioadele premergatoare sarbatorilor timpii de livrare pot suporta modificari in functie de gradul de incarcare al curierilor.


-  17 lei ---pentru comenzi cu valoarea pana la 250 lei
-    0 lei ---pentru comenzi peste 250 lei
________________________________________

La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării pe AWB sau să refuzați primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, nu se pot lua în considerare.


Sesizari privind continutul coletului se pot face pe mail contact@prichindel.ro in maxim 24 ore de la primirea coletului.
________________________________________

ATENȚIE ! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societățile de curierat cu care firma noastră are contract. Pentru expedierea prin alte societăți de curierat contravaloarea taxelor cade în exclusivitate în sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii. În această situație plata comenzii se face în avans prin OP.


  Produsul a fost adaugat in cos