Cum cumpăr

Cum cumpar
Pentru a va usura cât mai mult procesul de cumparare, magazinul online www.prichindel.ro va pune la dispozitie un sistem usor si mai multe variante de cumparare pentru ca dumneavoastra sa economisiti timp si bani gasind produsele pentru întreaga familie.
Puteti comanda:
1. online urmand pasii de mai jos:
Pasul 1 - Alege produsul dorit
Alege produsul dorit, modelul/materialul/dimensiunea si apoi da click pe butonul 'Adauga in cos'. Preturile afisate in magazin contin TVA. La pretul produsului se adauga costul livrarii care este afisat in cos.
Pasul 2 – Introdu datele de livrare si trimite comanda
Pentru a putea finaliza comanda, este necesar sa introduci datele de facturare si livrare. Dupa introducerea datelor ai posibilitatea de a modifica/sterge produsele puse deja in cos.
Pasul 3 - Alege adresa de livrare
Alege sau adauga adresa la care doresti sa fie livrate produsele comandate. Livrarea se face intre orele 9.00 si 17.00 la adresa indicata de dumneavoastra in comanda.
Pasul 4 - Modalitatea de livrare
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid, in termen 1-2 zile. In cazuri speciale (produsul nu se afla pe stoc , apar dificultati de transport) perioada de livrare poate fi mai mare independent de vointa noastra.
Livrarea produselor comandate pe www.prichindel.ro se realizeaza prin curieratul rapid oriunde în România.
Pentru comenzile în valoare de sub 250 RON (TVA inclus) taxele de transport si ramburs sunt suportate de client. Dumneavostra, ca si client www.prichindel.ro beneficiati de un tarif de transport mai mic oferit de societatea de curierat rapid, deoarece socieatatea noastra are un contract de transport cu aceasta firma de curierat, si veti plati si Dumneavostra la pretul nostru special!


Tarife transport functie de valoarea comenzilor:
- 17lei ---pentru comenzi cu valoarea pana la 250 lei
- 0 lei ---pentru comenzi peste 250 lei
________________________________________
La comenzile de peste 250 RON (TVA inclus) costurile de transport si de ramburs se suporta de catre www.prichindel.ro!

Daca valoarea produselor comandate este sub 250 RON (toate taxele sunt suportate de cumparator) si doriti ca aceste produse sa va fie livrate de un alt Curierat Rapid, va rugam sa specificati acest lucru in comanda.In aceasta situatie deoarece daca furnizorul de transport nu corespunde cu cel cu care noi avem contract, plata comenzii se face prin OP in avans, iar ridicarea produsului se face de catre curierul dumneavoastra.

 

  Produsul a fost adaugat in cos