Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Întrebări despre produse și comenzi


Cum pot căuta un anumit produs în magazin?

Pentru a căuta un produs, vă rugăm să folositi modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o listă a rezultatelor compatibile.

Sunt persoană juridică. Pot cumpara?

Da, www.prichindel.ro onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscală cu datele firmei, va rugam să introduceți datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.
Pentru comenzi mai mari aveti posibilitatea de a solicita un cont pe persoana juridica si astfel beneficiati de preturi avatajoase.

Cum procedez dacă doresc ca livrarea să se facă la o altă adresă decat cea specificată in contul meu de client?

În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

În cazul în care nu vă amintiți parola contului Dvs., vă rugăm să folosiți opțiunea Recuperează parola, disponibilă în pagina CONTUL MEU.

Cum procedez dacă doresc să modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, vă rugăm să vă autentificați în cont și să accesați apoi opțiunea Informatii cont, disponibilă în sectiunea Contul meu. Ai posibilitatea sa editezi datele tale asa cum este necesar.

Pot modifica o comandă lansată?

În cazul în care doriți să modificați o comandă, vă rugăm să ne contactați.

Pot afla informații despre comenzile anterioare?

Puteți consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesând secțiunea Istoric comenzi  în cazul în care aveți un cont activ.

Întrebări generale

De ce apar pe site mai multe produse la care este disponibilă o singură măsură?
Aproape toate produsele care apar pe site-ul www.prichindel.ro sunt disponibile în stocul propriu pentru livrare imediată. Numărul de măsuri disponibile este diferit de la un articol la altul, în funcție de producător, de la 3 măsuri la 10 măsuri. Stocurile se epuizează foarte repede, prin urmare există situația în care rămâne pe stoc o singură marime dintr-un anumit produs care de cele mai multe ori este și ultima bucată disponibilă din respectivul articol.

Doresc să achiziționez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site.

Doresc să obțin informații suplimentare, care nu se regăsesc pe site. Cum procedez?

În acest caz, vă rugăm sa ne contactați pe formularul de contact din site, sau pe adresa de mail contact@prichindel.ro sau la numarul de telefon 0771239406.

  Produsul a fost adaugat in cos