Produse la comandă

Produse la comandă

Produse executate la comandă și/sau personalizate prin broderie

1. Se pot executa comenzi de textile pentru copii în alte dimesiuni, alt număr de piese, la comandă. Clientul oferă informații precise despre produsul dorit: ce desen, ce dimensiune, număr de piese.

2. Se verifică de către noi posibilitatea executării acestora, în funcție de cerințe și de disponibilitatea materialelor solicitate. Se solicită clarificări și dacă este necesar se oferă consiliere. Produsul poate să aibe mici diferențe de dimensiune de max +-2 cm.

3. Pentru produsele executate la comandă se solicită avans. Acest aspect nu poate fi negociat. Din păcate în munca noastră de zi cu zi am constat că din păcate există persoane care comandă chiar personalizat cu numele copilului și în final nu ridică comenzile. Ca urmare este un aspect peste care nu o să trecem. Multumim de înțelegere.

4. Se agrează cu clientul suma de plată ca avans și modul de plată. La acest moment exista 2 varinate de plată a comenzilor atipice:

-plata cu card a comenzii direct în site-ul nostru;

-plata prin transfer bancar cu ordin de plată în contul nostru:

SC Loricons SRL

Cont: RO06BTRLRONCRT0443223201 Banca Transilvania Oradea

Termenele de livrare se comunică clientului la momentul efectuării comenzii. Termenul de livrare se referă la ziua la care produsul pleacă de la noi către dumneavoastră. Livrarea se face prin curier rapid.

Produsele executate la comandă nu pot fi returnate- conform legii.

Comenzile plasate pe mail sau prin alte mijloace mesaje/ telefonice sunt asimilate comenzilor online și respectă Termenii și condițiile de vânzare publicate în site: www.prichindel.ro

Costurile totale aferente acestor comenzi pot fi diferite in functie de cerinte si complexitatea executarii. Ele se comunica prin mail/FB la lansarea comenzii. 

Comenzile executate la comanda nu beneficiaza de transport gratuit. Costul de transport aferent acestor  comenzi se comunica  de asemenea prin mail/FB.

  Produsul a fost adaugat in cos