In aceasta perioada departamentul de relatii clienti lucreaza de la distanta. Va rugam sa ne adresati intrebarile despre produse sau comenzi doar in scris: contact@prichindel.ro

Istoric si avantaje

Istoric si avantaje

  www.prichindel.ro
  Magazin online cu hăinuțe, încălțăminte, accesorii bebe și copii, textile copii, haine gravide și accesorii gravide.

  Magazinul online pentru copii, www.prichindel.ro, a fost înființat în octombrie 2011 și dorește să aibă o ofertă detaliată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru nou-născuți, bebeluși, copii până la 14 ani, gravide și proaspete mamici. Am crescut an de an, am învățat din greșeli, am renunțat la anumiți furnizori, am căutat continuu furnizori noi.

Ce oferim:

   Cea mai variată gamă de produse cu licențe Disney de pe piața noastră, la prețuri rezonabile;

  O gama variata de produse pentru copii din categoria textile copii: prosoape, lenjerii, paturici, perne, saci de dormit.

  Peste 3000 de articole - hăinuțe pentru copii, încălțăminte pentru copii, haine pentru gravide și proaspete mamici, accesorii - umbrele, ghiozdane, ochelari de soare, lenjerie de pat, păturici, perne, accesorii de păr, etc. TOATE HĂINUȚELE SUNT NOI, importate direct de producători sau distribuitori din străinătate. Produsele achiziționate din țară sunt achiziționate direct de la producători;

  Există posibilitatea returnării oricarui produs în 30 de zile de la data cumpărării, dacă produsul se afla în aceeași stare ca și la livrare, are ambalajele intacte, etichete. Returul se face prin aceleași metode de livrare, respectiv curier rapid, dupa completarea Formularului de retur din site.

Livrare rapidă direct din stoc prin curier rapid;

Ne străduim să vă consiliem potrivit;

Nu există COMANDĂ MINIMĂ și nu este neaparat nevoie să vă faceți cont.

                                                                                              Cumpărături placute!

  Produsul a fost adaugat in cos